De Rode Haan

huisje-rode-haan-mas-can-prim-saint-laurent-de-cerdans

Huisje « De rode haan / Le Coq Rouge »

Het laatste (er is nóg een ruime garage die ook nog kan worden omgetoverd tzt tot volledige woning compleet met al bestaande mezzanine maar da’s voor een volgende eigenaar) nog te voltooien appartement « Le Coq Rouge » ga ik niet meer afbouwen daar ik verderop wil en Mas Can Prim gaat dus in de verkoop. Momenteel en ik nog wel druk doende met de drainage rondom dit pand, de vergoting en verhoging van het terras aan de voorzijde en de aanleg van een rolstoelvriendelijk breed pad naar de nieuwe voordeur, en de aanleg van water- gas- en electraleidingen etc. Le Coq Rouge zal dus rolstoelvriendelijk zijn met inrijdbare Italiaanse regendouche en hangend toilet tzt waar ruimte voldoende omheen is om te manouvreren met een reisrolstoel. Er komen geen drempels in L.C.R., wel één onvermijdelijk af-/opritje naar de grote slaapkamer). De deur(doorgang)breedtes zullen nog ruimer zijn dan de 77 cm (maxi, en exact gemeten) in Le Sanglier Blanc.

Het zal een 5 sterren gastenhuis voor maximaal 2 personen of 4 kunnen worden compleet huiskamer mét uitzicht op de Tour de Cabrens en daarvoor de groentetuin en de wijnranken. De keuken, slaapkamer met eigen superruime en-suite badkamer zullen een strakke comfortabele uitstraling hebben zodat U midden in de bossen toch van alle gemakken bent voorzien.

 

Het zwembad treft U direct aan de achterzijde van Le Coq Rouge, er zijn twee eigen terrasjes één aan de zuid – en één aan de westzijde, naast de algemene andere terrassen én het beschikbare restdeel van het domein van in totaal 10 HA.

Ook hier is gratis WIFI aanwezig en op het gehele terrein kunt U van het mobiele netwerk gebruik maken.

Ook in dit appartement zijn electrische radiatoren (verwarming is een extra kostenpost p.d.) heeft U een dekentje of fleece nodig voor een eventuele echte koude februariemorgen (of dag)  dan zijn die op verzoek natuurlijk gratis beschikbaar.

Zodra er meer klaar is plaatsen we foto’s…

calendrier-coq-nl