Het Witte Zwijn

Woning « Het witte zwijn / Le Sanglier blanc »

De opslagruimte annex garage van voorheen is nu een volledig zelfstandig appartement voor 4 personen met openslaande deuren naar het terras. Het was ons eerste 5-sterren appartement dat ik ben gaan verhuren.

De « Garage » van voorheen geeft eigenlijk een heel verkeerd beeld: met dit appartement beschikt u over een uiterst comfortabele rookvrije vakantiewoning met design interieur, ruime badkamer met luxe sanitair en Italiaanse inloopdouche en 2 slaapvertrekken met elk een uitstekend semi-automatisch 2 persoons Auping bed van 180×200 cm.

Er is een compleet voor de gasten ingerichte keuken met combi magnetron, stoomkoker, koel/vriescombinatie, ruim voldoende pannen, 4-persoons glaswerk en servies, RVS waterkoker, koffiezetautomaat, melkschuimer en digitale weegschaal. Vanzelfsprekend is er een basis voorraad aan kruiden, koffie, filters, thee, suiker en zoetjes aanwezig. Wij hopen dat ook onze (huisgemaakte) verrassingen u meteen welkom en thuis doen voelen.

In de woonkamer kunt u zich op de schakelbare sofa’s lekker even terugtrekken, al dan niet gebruikmakend van de flatscreen TV, DVD of stereo (radio/cd) – het spreekt voor zich dat u het volume daarvan aanpast aan de stilte om u heen!

Met recht een 5-sterren GITE de charme.

calendrier-sanglier-nl